Author Topic: "Details" column appears to be one row  (Read 534 times)

JimHinson

  • EA Novice
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
"Details" column appears to be one row
« on: August 03, 2004, 11:14:24 am »
When generating the HTML documentation for a project, the details are off by one row.  So the details for attribute 1 actually show in row 2.  I've upgraded to version 4.10.732 (build 732), which is the latest, correct?  Is there a way around this?

Thanks!

JimHinson

  • EA Novice
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: "Details" column appears to be one r
« Reply #1 on: September 13, 2004, 06:55:02 am »
Hello; Is this a bug, or something I'm missing?

Thanks!

CJ

  • EA User
  • **
  • Posts: 288
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: "Details" column appears to be one r
« Reply #2 on: September 13, 2004, 09:36:34 am »
G'day,

I'm using the same build and either don't have the problem or can't duplicate.
Cheers and best regards.