Author Topic: Resizing ports  (Read 236 times)

bknoth2

  • EA User
  • **
  • Posts: 33
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Resizing ports
« on: August 20, 2007, 08:55:40 am »
Say I have a data port on a component and three interfaces are connected to the port. EA sizes the port so it is long enough to attach the interfaces, but no longer. I want the port element to be longer so the interfaces are farther apart. I can't find a way to resize the port; all I can do is move it (even though it exhibits the little resize-boxes selected).

Is there a way to resize the port rectangle?

thomaskilian

  • Guest
Re: Resizing ports
« Reply #1 on: August 20, 2007, 11:08:41 am »
I stumped into this right this noon :o

Please, Sparx, can you make the port sizable with the (currently useless) edges!!!

Thanks in advance!

Paolo F Cantoni

  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 5882
  • Karma: +71/-79
  • Inconsistently correct systems DON'T EXIST!
    • View Profile
Re: Resizing ports
« Reply #2 on: August 20, 2007, 01:26:18 pm »
Quote
I stumped into this right this noon :o

Please, Sparx, can you make the port sizable with the (currently useless) edges!!!

Thanks in advance!
Last Friday for me...  :(

My Vote also...
Paolo
Inconsistently correct systems DON'T EXIST!
... Therefore, aim for consistency; in the expectation of achieving correctness....
-Semantica-
Helsinki Principle Rules!

«Midnight»

  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 5651
  • Karma: +0/-0
  • That nice Mister Grey
    • View Profile
Re: Resizing ports
« Reply #3 on: August 21, 2007, 02:14:46 am »
If only...

Another vote!
No, you can't have it!