Author Topic: Installation banner of 13.5 version shows 13 version  (Read 1719 times)

Arquesoft

  • EA User
  • **
  • Posts: 121
  • Karma: +0/-0
  • EA Consulting and development in Spanish
    • View Profile
    • Arquesoft website
Installation banner of 13.5 version shows 13 version
« on: July 13, 2017, 02:32:50 am »
The banner in the installation of official version 13.5 still shows the 13 number.



Arquesoft

  • EA User
  • **
  • Posts: 121
  • Karma: +0/-0
  • EA Consulting and development in Spanish
    • View Profile
    • Arquesoft website
Re: Installation banner of 13.5 version shows 13 version
« Reply #1 on: July 13, 2017, 02:35:04 am »
The same for the splash screen when you open EA



Simon M

  • EA Administrator
  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 6354
  • Karma: +54/-5
    • View Profile
Re: Installation banner of 13.5 version shows 13 version
« Reply #2 on: July 13, 2017, 08:42:30 am »
Yes. The '.5' is secondary as was intentionally not added to the images.
Simon

support@sparxsystems.com

qwerty

  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 9428
  • Karma: +150/-138
  • I'm no guru at all
    • View Profile
Re: Installation banner of 13.5 version shows 13 version
« Reply #3 on: July 13, 2017, 08:59:13 am »
Consistently inconsistent. 12.1 shows the sub-version. 9.3 also did.

q.

Graham_Moir

  • EA User
  • **
  • Posts: 703
  • Karma: +5/-9
    • View Profile
Re: Installation banner of 13.5 version shows 13 version
« Reply #4 on: July 25, 2017, 10:41:34 pm »

Yes, it's irritating you have to go to Help/About EA to find out if it's really 13.5

Graham_Moir

  • EA User
  • **
  • Posts: 703
  • Karma: +5/-9
    • View Profile
Re: Installation banner of 13.5 version shows 13 version
« Reply #5 on: July 26, 2017, 02:36:49 am »

Actually the correct version number also appears on the start page if you're using that.