Author Topic: HTML Reports  (Read 104 times)

phravi

  • EA Novice
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
HTML Reports
« on: November 10, 2017, 11:18:35 am »
Hi All,
I am new to EA and currently evaluating it for process and use case models. I have been trying to generate HTML reports and have directed the output to a directly. As I 'View' the HTML report, it just shows 'Loading...' on the webpage with the EA and the logo on the top right corner of the page.
Can anyone suggest what is it that I am missing?
Thanks!

Geert Bellekens

  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 7671
  • Karma: +156/-21
  • Make EA work for YOU!
    • View Profile
    • Enterprise Architect Consultant and Value Added Reseller
Re: HTML Reports
« Reply #1 on: November 10, 2017, 03:15:07 pm »
Try it with different webbrowsers.

Geert

Nizam

  • EA Novice
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +2/-0
  • Model Sharing - Simplified
    • View Profile
    • Professional Model Collaboration
Re: HTML Reports
« Reply #2 on: November 12, 2017, 01:29:40 pm »
You have to enable Java Script in Browsers, Try Internet Explorer (for this one purpose :) ) and choose 'Allow blocked Content' and it must start showing up.

Start sharing EA Models to wider teams now!!.
View EA Diagram Online or Take a Trial Try Now

Michael Mangelschots

  • EA Novice
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: HTML Reports
« Reply #3 on: November 20, 2017, 11:22:23 pm »
I've had problems loading the exported html locally (= files on my local disk), once i upload the files to a webserver it usually works. I think it has to do with java not loading in that scenario, see comments from other users above.