Author Topic: [Delphi] reverse engineering error  (Read 716 times)

acsas

  • EA Novice
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
  • I love YaBB 1G - SP1!
    • View Profile
[Delphi] reverse engineering error
« on: November 29, 2005, 02:17:27 am »
Hi everybody !

I've got an error when I import delphi source code if my procedure or function suffix is () without parameters :

Example :
[OK] => procedure foo;
[NOK] => procedure foo();

If there is a solution without modifying all our project sources it will be fine ;)

Thanks ! :)

P.S.: my version is EA v6.0.778 I'm waiting for team for re-e-mailed me my login & password to download the latest build 779. In fact I read in this forum a correction about Delphi import without most explanation...

Simon M

  • EA Administrator
  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 6200
  • Karma: +47/-5
    • View Profile
Re: [Delphi] reverse engineering error
« Reply #1 on: November 29, 2005, 01:02:40 pm »
That looks like a bug in our Delphi parsing.  It was a different Delphi parsing issue that was fixed in 779, but hopefully we can fix this for 780.
Simon

support@sparxsystems.com

acsas

  • EA Novice
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
  • I love YaBB 1G - SP1!
    • View Profile
Re: [Delphi] reverse engineering error
« Reply #2 on: November 29, 2005, 10:52:21 pm »
Thanks a lot simonm :)

acsas

  • EA Novice
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
  • I love YaBB 1G - SP1!
    • View Profile
Re: [Delphi] reverse engineering error
« Reply #3 on: December 08, 2005, 06:29:26 am »
Waouh ! Barely most of one week and the features has been corrected/ implemented ! Two thumbs up guys ;)