Author Topic: Sequence and Comunication (coloboration)  (Read 526 times)

Michael_Mstoi

  • EA Novice
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
  • I love YaBB 1G - SP1!
    • View Profile
Sequence and Comunication (coloboration)
« on: September 18, 2006, 05:28:55 am »

HI everybody, I am Michael from Finland. I have one question to all of you. I made a sequence diagramm in EA but, I can't generate comunication diagram automaticaly. Is it possible to do that? I remember in Rose is possible to generate comunication diagram from sequence diagram by pressing only F5 key.

Thanks a lot.  Please, if possible, send the answer also to my e-mail address mmstoi@hotmail.com

Jan ´Bary´ Glas

  • EA User
  • **
  • Posts: 408
  • Karma: +0/-0
  • Bary
    • View Profile
Re: Sequence and Comunication (coloboration)
« Reply #1 on: September 18, 2006, 06:01:49 am »
Hi Michael from Finland,
I do not know about such a transformation. Sounds interesting.
Jan 'Bary' Glas

thomaskilian

  • Guest
Re: Sequence and Comunication (coloboration)
« Reply #2 on: September 18, 2006, 12:45:13 pm »
Hm, there is an add-in available, but I don't know where. Search the forum or wait for someone to post the answer.

KP

  • EA Administrator
  • EA Expert
  • *****
  • Posts: 2440
  • Karma: +29/-2
    • View Profile
Re: Sequence and Comunication (coloboration)
« Reply #3 on: September 18, 2006, 03:59:18 pm »
There is an add-in here which will do the conversion in either direction: http://sparxsystems.com.au/downloads/mdg_technology/C2SEQ.exe

Warning: it's unsupported, so test it before using it on a production model.
The Sparx Team
support@sparxsystems.com

Jan ´Bary´ Glas

  • EA User
  • **
  • Posts: 408
  • Karma: +0/-0
  • Bary
    • View Profile
Re: Sequence and Comunication (coloboration)
« Reply #4 on: September 19, 2006, 12:55:53 am »
To say to this add-in, when you have a sequence diagram with objects not classifiers, it is not working well.
Jan 'Bary' Glas