Author Topic: Create Sequence Diagram from existing code  (Read 380 times)

yiki

  • EA User
  • **
  • Posts: 39
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Create Sequence Diagram from existing code
« on: December 15, 2011, 04:39:45 am »
Hi,
I'm Trying to create sequence diagram from existing C++ source code (reverse engineering), without running any script. I have tried to go through th help that Ea provides but it didnt make much sense.
Help pls

Geert Bellekens

  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 7812
  • Karma: +171/-21
  • Make EA work for YOU!
    • View Profile
    • Enterprise Architect Consultant and Value Added Reseller
Re: Create Sequence Diagram from existing code
« Reply #1 on: December 15, 2011, 05:33:53 pm »
I think you can only create sequence diagrams if you actually run the code from EA, not from code alone.

Geert

yiki

  • EA User
  • **
  • Posts: 39
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Create Sequence Diagram from existing code
« Reply #2 on: December 16, 2011, 03:20:55 am »
hi Geert ,
thx for the reply . How would you run the code from EA?

Simon M

  • EA Administrator
  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 6216
  • Karma: +49/-5
    • View Profile
Simon

support@sparxsystems.com