Sparx Systems Forum

Discussion => General Board => Topic started by: NewToThisBPMNStuff on December 11, 2017, 11:41:56 pm

Title: Adding Borders
Post by: NewToThisBPMNStuff on December 11, 2017, 11:41:56 pm
Sorry for this, however I'm a newbie to the EA piece.

I've done up two Business process models, however I'm attempting to add a border and title? The title in the top right corner one?

I've seen fragments, however can't seem to make anything work.

Your assistance is greatly appreciated. I'm operating EA V13
Title: Re: Adding Borders
Post by: qwerty on December 12, 2017, 01:34:41 am
You might want Space Bar/Common/Boundary. But the title will always be centered.

q.
Title: Re: Adding Borders
Post by: peterc on December 12, 2017, 02:16:43 am
Did you want the border on the diagram in the model, or when it is exported? There is an option to add the border and diagram name to exported images? I think the name is on the top left (but stand to be corrected) - the option is in the Preferences under Diagram - Diagram Frames.
Just wondering as you mention fragments so you might be referring to saving the model as images.
Title: Re: Adding Borders
Post by: NewToThisBPMNStuff on December 12, 2017, 09:45:22 pm
PeterRC,

Thank you so much!!!

Title: Re: Adding Borders
Post by: peterc on December 12, 2017, 11:59:54 pm
That's ok - it's what the forum is for (and I've had my share of answers before).