Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - enteleform

Pages: [1]
Bugs and Issues / Diagram View Crashes App
« on: November 22, 2017, 06:28:32 am »
My project was working fine until today. Now, upon opening a diagram view, the view is loaded but doesn't show any actual data - just empty widgets. At this point, the app becomes unresponsive and crashes shortly after.

I tried exporting the root project to XML, and then importing it in a new EA document, but the problem persisted. I then tried deleting the diagram, creating a new one, and dragging the package elements onto it; but that also caused the app to crash.

Just now, I tried creating a new document to verify that the app is working properly; but I found that the diagram view will crash even on brand new, empty documents.

I also fully uninstalled EA, deleted "AppData\Roaming\Sparx Systems", and then reinstalled EA with the latest installer. The issue still persists.

I'm trying to use the conditional parameter of the list macro to organize the attributes in "Class Body" by stereotype.

For example:
Code: [Select]

public class MyClass{

  //###  Stereotype_A  ###
  public int myVar_1;
  public int myVar_2;

  //###  Stereotype_B  ###
  public int myVar_3;
  public int myVar_4;

I've tried various permutations of
Code: [Select]
%list="Attribute" @separator="\n" @indent="\t" (%stereotype == "Stereotype_A")%but haven't gotten anything to work yet.

(tried stereotype/classStereotype, various arrangements of the % symbol, with/without %if...% & %endIf%, with/without parenthesis, etc.)

Pages: [1]