Author Topic: v15rc Need GUID for Attributes (and other Features) on UI  (Read 928 times)

Paolo F Cantoni

  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 6755
  • Karma: +140/-102
  • Inconsistently correct systems DON'T EXIST!
    • View Profile
v15rc Need GUID for Attributes (and other Features) on UI
« on: July 23, 2019, 04:37:35 pm »
In addition to exposing the item GUID on the Element Properties window, we need the GUID exposed for features (such as Attributes & Operations etc.)

This allows us to copy and paste for operations such as setting the RefGUID for a property etc.

Reported,
Paolo
Inconsistently correct systems DON'T EXIST!
... Therefore, aim for consistency; in the expectation of achieving correctness....
-Semantica-
Helsinki Principle Rules!

Geert Bellekens

  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 9305
  • Karma: +252/-27
  • Make EA work for YOU!
    • View Profile
    • Enterprise Architect Consultant and Value Added Reseller
Re: v15rc Need GUID for Attributes (and other Features) on UI
« Reply #1 on: July 24, 2019, 02:26:58 pm »
Paolo,

Alternative is to get the guid from the context menu when you select the feature in the project browser.

Geert

Paolo F Cantoni

  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 6755
  • Karma: +140/-102
  • Inconsistently correct systems DON'T EXIST!
    • View Profile
Re: v15rc Need GUID for Attributes (and other Features) on UI
« Reply #2 on: July 24, 2019, 03:19:27 pm »
Paolo,

An alternative is to get the GUID from the context menu when you select the feature in the project browser.

Geert
Thanks Geert, I'd forgotten about that (since I've seen it, but never used it).

But for consistency's sake, I'd still like to see it in the window.

Paolo
Inconsistently correct systems DON'T EXIST!
... Therefore, aim for consistency; in the expectation of achieving correctness....
-Semantica-
Helsinki Principle Rules!