Author Topic: Chart images not showing on diag or properties  (Read 2185 times)

aldr1c

  • EA User
  • **
  • Posts: 28
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Chart images not showing on diag or properties
« on: September 24, 2015, 01:44:19 am »
working in a new environment and just got them to upgrade to EA 12 (1215).  Unfortunately the charts objects do not work.  There is no rendering of the pie charts etc, nor are the controls within the object properties shown (control wheel, example of shape, etc).
The question is, what technology does this visualisation use?  It is probably the security settings on the environment that is stalling this and I would like to be able to tell the domain admins 'enable Java', or SVG, etc.  tried this on several different machines, as local admin and user, reinstalled from several downloaded binary msi files.

has anyone came across this particular issue before?

Aaron B

  • EA Administrator
  • EA User
  • *****
  • Posts: 941
  • Karma: +17/-0
    • View Profile
Re: Chart images not showing on diag or properties
« Reply #1 on: September 24, 2015, 12:26:01 pm »
Can you provide more details about your environment?  E.g. What operating system are you running?  Are you using any VM or Virtualization software?
« Last Edit: September 24, 2015, 12:27:18 pm by AaronB »

aldr1c

  • EA User
  • **
  • Posts: 28
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Chart images not showing on diag or properties
« Reply #2 on: September 24, 2015, 06:31:39 pm »
I have a help request in atm as well.  This is running on win 7 Ent 64bit within a federated windows domain.  There are some security clamps in place, hence my question which was 'how are the visualisations rendered?'.  Knowing that, I could direct an already very busy IT department.

DaHopi

  • EA Novice
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Chart images not showing on diag or properties
« Reply #3 on: April 20, 2016, 04:43:34 pm »
Same problem here... did u ever got a solution?