Author Topic: Document Generation: Problem with 2 Composite Diagrams under an Element  (Read 2878 times)

PeterHeintz

  • EA User
  • **
  • Posts: 812
  • Karma: +47/-17
    • View Profile
My document templates work as I expect as long I do not have more than one diagram under an element.

Example: When I have one SysML IBD under a Block all works fine, but when I have two IBD diagrams, both diagrams are rendered twice.
Any idea about a workaround?
Best regards,

Peter Heintz

Geert Bellekens

  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 9386
  • Karma: +258/-27
  • Make EA work for YOU!
    • View Profile
    • Enterprise Architect Consultant and Value Added Reseller
Re: Document Generation: Problem with 2 Composite Diagrams under an Element
« Reply #1 on: February 24, 2016, 07:36:50 pm »
Without seeing your template it is a bit hard to figure out what is going wrong.

Geert

PeterHeintz

  • EA User
  • **
  • Posts: 812
  • Karma: +47/-17
    • View Profile
Re: Document Generation: Problem with 2 Composite Diagrams under an Element
« Reply #2 on: February 26, 2016, 07:48:17 pm »
Ok!
I analyze my problem by stepping though my various fragments and came the conclusion that the problem is not EA but the EA user (me).
Just ignore this issue!
Best regards,

Peter Heintz

Geert Bellekens

  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 9386
  • Karma: +258/-27
  • Make EA work for YOU!
    • View Profile
    • Enterprise Architect Consultant and Value Added Reseller
Re: Document Generation: Problem with 2 Composite Diagrams under an Element
« Reply #3 on: February 26, 2016, 07:56:32 pm »
Ha, the infamous PEBCAK ;D

Geert

Andreas Morgenstern

  • EA User
  • **
  • Posts: 25
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: Document Generation: Problem with 2 Composite Diagrams under an Element
« Reply #4 on: December 08, 2016, 10:45:30 pm »
Hello Peter,

what was your solution? I had a similar problem but found no solution.

Andreas

PeterHeintz

  • EA User
  • **
  • Posts: 812
  • Karma: +47/-17
    • View Profile
Re: Document Generation: Problem with 2 Composite Diagrams under an Element
« Reply #5 on: December 09, 2016, 02:47:35 am »
Sorry I cannot remember exactly what the problem was. Somehow I filtered the other diagrams in my fragments out.
Best regards,

Peter Heintz