Author Topic: 1303: "lock" doesn't lock Text or Boundaries?  (Read 3547 times)

Paolo F Cantoni

  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 6867
  • Karma: +147/-104
  • Inconsistently correct systems DON'T EXIST!
    • View Profile
1303: "lock" doesn't lock Text or Boundaries?
« on: August 02, 2016, 11:24:46 am »
We're using the  ApplyGroupLockRecursive funciton to lock entire branches.  We ran some queries to check if the locks were actually being applied and it seems that Text and Boundary items aren't getting locks applied.  Can anyone confirm (before I send in a bug report).

TIA,
Paolo
Inconsistently correct systems DON'T EXIST!
... Therefore, aim for consistency; in the expectation of achieving correctness....
-Semantica-
Helsinki Principle Rules!

Sunshine

  • EA User
  • **
  • Posts: 867
  • Karma: +67/-5
  • Its the results that count
    • View Profile
Re: 1303: "lock" doesn't lock Text or Boundaries?
« Reply #1 on: August 05, 2016, 04:20:45 pm »
So where do you get 1303.  I've just downloaded the latest from the link and it says V 13.0.1302.52
Happy to help
:)

Paolo F Cantoni

  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 6867
  • Karma: +147/-104
  • Inconsistently correct systems DON'T EXIST!
    • View Profile
Re: 1303: "lock" doesn't lock Text or Boundaries?
« Reply #2 on: August 05, 2016, 05:16:27 pm »
So where do you get 1303.  I've just downloaded the latest from the link and it says V 13.0.1302.52
Good question "Gunga Din"...

They may have "pulled it".  I may have been pretty quick off the mark.

The executable says 13.0.0.1303 and is dated 21-Jul @ 9:07

Paolo
Inconsistently correct systems DON'T EXIST!
... Therefore, aim for consistency; in the expectation of achieving correctness....
-Semantica-
Helsinki Principle Rules!

qwerty

  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 10625
  • Karma: +233/-194
  • I'm no guru at all
    • View Profile
Re: 1303: "lock" doesn't lock Text or Boundaries?
« Reply #3 on: August 05, 2016, 06:50:55 pm »
 13.0.0.1303 vs 13.0.1302.52
Looks like Paolo has the older version (13.0.0 vs 13.0.1302)

q.

Paolo F Cantoni

  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 6867
  • Karma: +147/-104
  • Inconsistently correct systems DON'T EXIST!
    • View Profile
Re: 1303: "lock" doesn't lock Text or Boundaries?
« Reply #4 on: August 08, 2016, 10:04:39 am »
13.0.0.1303 vs 13.0.1302.52
Looks like Paolo has the older version (13.0.0 vs 13.0.1302)

q.
To clarify...

EA reports 13.0.1303.  The executable (within the details tab) shows 13.0.0.1303

Paolo
Inconsistently correct systems DON'T EXIST!
... Therefore, aim for consistency; in the expectation of achieving correctness....
-Semantica-
Helsinki Principle Rules!

Paolo F Cantoni

  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 6867
  • Karma: +147/-104
  • Inconsistently correct systems DON'T EXIST!
    • View Profile
Re: 1303: "lock" doesn't lock Text or Boundaries?
« Reply #5 on: August 10, 2016, 05:39:25 pm »
FWIW,  Beta 1 (1303) appears in the drop-down for bug reports...

Paolo
Inconsistently correct systems DON'T EXIST!
... Therefore, aim for consistency; in the expectation of achieving correctness....
-Semantica-
Helsinki Principle Rules!

PaulV

  • EA User
  • **
  • Posts: 27
  • Karma: +1/-1
    • View Profile
Re: 1303: "lock" doesn't lock Text or Boundaries?
« Reply #6 on: August 11, 2016, 10:06:26 pm »
So where do you get 1303.  I've just downloaded the latest from the link and it says V 13.0.1302.52

13.0.0.1303 vs 13.0.1302.52
Looks like Paolo has the older version (13.0.0 vs 13.0.1302)

q.
To clarify...

EA reports 13.0.1303.  The executable (within the details tab) shows 13.0.0.1303

Paolo

To obscure... ;)

  • Installer EA130_Reg.msi (properties/details) reports: 13.0.1302.52, created on 21.07.2016 01:08
  • Installed EA.exe (properties/details) reports: 13.0.0.1303
  • Running EA (Start/Help/About EA) reports: 13.0.1303 (Build 1303).

So it's definitely 13.0.x.x :)

qwerty

  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 10625
  • Karma: +233/-194
  • I'm no guru at all
    • View Profile
Re: 1303: "lock" doesn't lock Text or Boundaries?
« Reply #7 on: August 11, 2016, 11:50:57 pm »
Consistency is one of the USPs of Sparx!  ::)

q.