Author Topic: Can an ArchiMate object be created in WebEA?  (Read 154 times)

HLidstrom

  • EA User
  • **
  • Posts: 44
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Can an ArchiMate object be created in WebEA?
« on: May 06, 2020, 10:11:23 pm »
A user with the proper permissions can create objects (elements) through WebEA, but there is a limited set of element types to chose from.
My organization is using ArchiMate to model its Enterprise Architecture.
Would it be possible to configure the Sparx environment to show ArchiMate types in the WebEA "Add Object" dialog?

(The WebEA Add Object feature will be of limited use if objects can't be assigned their proper type at once. I need to know what to write in our evolving modeling guide.)
Thanks!

- Hakan Lidstrom

steen.jensen

  • EA User
  • **
  • Posts: 118
  • Karma: +3/-1
    • View Profile
Re: Can an ArchiMate object be created in WebEA?
« Reply #1 on: July 02, 2020, 12:01:14 am »
Hmm I dont see ANY answer to any of your questions about PCS, where is the WebEA/PCS people??

Arshad

  • EA User
  • **
  • Posts: 206
  • Karma: +14/-1
    • View Profile
Re: Can an ArchiMate object be created in WebEA?
« Reply #2 on: August 06, 2020, 01:57:22 am »
AFAIK, right now technlogy based object creation is not possible in WebEA.

But for diagrams they have provided technology based creation. Maybe infuture we can expect the same for object as well :D :D

 

HTH
Arshad