Author Topic: Report generation order lost  (Read 2748 times)

PeterHeintz

  • EA User
  • **
  • Posts: 894
  • Karma: +55/-18
    • View Profile
Report generation order lost
« on: May 11, 2020, 11:21:02 pm »
When I generate a report, sometimes the sequence of the items (packages, elements) is mixed up.
It seems to me, that the sequence gets sometimes wrong when I start the document generation after I have modeled a longer time and that the sequence is always right when I start the document generation direct after opening the repository.

(seen in 1428 and several other builds)
Best regards,

Peter Heintz

Kay14513

  • EA Novice
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Report generation order lost
« Reply #1 on: September 08, 2021, 10:03:25 pm »
Hi,

I have a similar problem. I generated a report due to updated notes and test results in some elements.

The order of packages and elements is reversed compared to the last time the document was generated (2018).

I used a defined document for generating the report without any changes to the defined document.
I also checked the Settings for Order. All are set to default Tree Order\Ascending.

Anyone else experiencing this and can suggest a fix?
@PeterHeintz, you never got a reply here. Did you find a way to fix this issue?

Best
Kay

PeterHeintz

  • EA User
  • **
  • Posts: 894
  • Karma: +55/-18
    • View Profile
Re: Report generation order lost
« Reply #2 on: September 09, 2021, 04:44:54 pm »
I allways got the problem fixed by restarting EA and a new generation of the PDF.
Best regards,

Peter Heintz

Geert Bellekens

  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 11251
  • Karma: +415/-33
  • Make EA work for YOU!
    • View Profile
    • Enterprise Architect Consultant and Value Added Reseller
Re: Report generation order lost
« Reply #3 on: September 09, 2021, 05:25:24 pm »
Weird, we use a lot of document generation, but never encountered a similar problem.

Geert