Author Topic: HTML Generation not Loading MS Edge  (Read 184 times)

philchudley

  • EA User
  • **
  • Posts: 603
  • Karma: +13/-0
  • UML/EA Principal Consultant / Trainer
    • View Profile
HTML Generation not Loading MS Edge
« on: July 15, 2020, 09:38:32 pm »
Hi All

My local workstation has upgraded MS Edge to Version 83.0.478.64 (Official build) (64-bit)

Now and HTML generated from EA fails to load in a similar way to Chrome (without the --allow-file-access-from-files switch)

Anyone else noticed this?

Cheers

Phil
follow me on Twitter

@SparxEAGuru

Geert Bellekens

  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 10287
  • Karma: +332/-30
  • Make EA work for YOU!
    • View Profile
    • Enterprise Architect Consultant and Value Added Reseller
Re: HTML Generation not Loading MS Edge
« Reply #1 on: July 15, 2020, 11:09:34 pm »
That's what I would expect yes.
Loading from local HTML files is considered a security risk

Geert

qwerty

  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 11304
  • Karma: +280/-257
  • I'm no guru at all
    • View Profile
Re: HTML Generation not Loading MS Edge
« Reply #2 on: July 16, 2020, 12:21:13 am »
Loading from local HTML files is considered a security risk
Because it's local and already on my machine? What logic is that?

q.


qwerty

  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 11304
  • Karma: +280/-257
  • I'm no guru at all
    • View Profile
Re: HTML Generation not Loading MS Edge
« Reply #4 on: July 16, 2020, 12:58:28 am »
Thanks Geert, not going to discuss that here. But step 1. of the 2nd link is already where I think: serves you right to click anything that appears to be a button :-/ Would just be better to have keyboards (and mice) with integrated mouse traps. Ouch.

q.

Richard Freggi

  • EA User
  • **
  • Posts: 301
  • Karma: +10/-5
    • View Profile
Re: HTML Generation not Loading MS Edge
« Reply #5 on: July 16, 2020, 03:08:11 pm »
Javascript and activex have no place in a modeling tool... even less in a distributable html report.  Still can't understand why EA uses them at all.