Author Topic: Adding a Flow COntrol  (Read 739 times)

kadnan

  • EA Novice
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
  • I love YaBB 1G - SP1!
    • View Profile
Adding a Flow COntrol
« on: September 27, 2007, 08:27:14 pm »
I have just installed EA and using it first time. I am working on Activity Diagram. I have been struggling to add "Flow Control" arrow but it's not appearing in Pane. PLS Help me!!

Eve

  • EA Administrator
  • EA Guru
  • *****
  • Posts: 6827
  • Karma: +65/-7
    • View Profile
Re: Adding a Flow COntrol
« Reply #1 on: September 27, 2007, 08:56:52 pm »
If you're active technology is ICONIX it will hide the 'Object Flow' connector from the Activity diagram toolbox. 'Control Flow' should still be there though.  Otherwise you should also be able to create them using the quicklinker (http://www.sparxsystems.com/EAUserGuide/index.html?quick_links.htm)
Eve

support@sparxsystems.com

kadnan

  • EA Novice
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
  • I love YaBB 1G - SP1!
    • View Profile
Re: Adding a Flow COntrol
« Reply #2 on: September 27, 2007, 09:15:44 pm »
Thsnk!!!